#2250
Бр .12 Кристијан наруквице руино религиозне руино западног накит сет
Цена 733.00 Дин.
Категорија
Плоче
Статус
Активан
Начин плаћања
  • Паипал
  • МонеиГрам
  • Банк Вире
цена испоруке
  • SR схиппинг цена: 600.00 Дин.
  • Међународна шпедиција цена: 600.00 Дин.
рок испоруке
15-30 дана са важећим он-лине праћење
враћа
враћа се доносе
заштита купца
гаранција за добијање налога или повраћај новца
Информације о продавцу

Солд би zanati

Члан од: 23.04.2015


Погледајте више ставки из овог продавца

Више о итем
Серије у 12 ручно наруквице, различитим моделима.

Време испоруке: Нам пошаљите вашу наруџбину из Лиме у Перуу, након 1-2 радних дана од добијања твог плаћања. Приближно време када ће добити твој ред је 15-20 дана. Праћење од стране УСПС примењују за УСА. Мора да је нека кашњења због авио-пошта, али генерално гледано, ови раде кашњења не јавља се често. Пошта је сертификован, па ако не добијете наруџбину у 1 месец, учинићемо званичну притужбу у Посту. Ограничење бице 55 дана.

ЕКСПРЕСНА испорука ОПЦИЈА: Такође нудимо Експресна испорука са ЕМС. Користећи ову опцију моћи ћете да примате наруџбину за 5-10 дана у УСА и 7-15 дана широм света. Контактирајте нас да ти дам еспецифиц Експресна испорука цена за тај тачан износ производа поручујете са нама.

ПОПУСТ за комбинованих НАРЕДБЕ: Ако купите 2 или више серија, постоји попуст испоруке од 3 УСД за сваки додатни серије које си купио. Посјетите наша трговина у глобус за пријем код многих других производа које нудимо. Ми смо велетрговци. Уколико сте у потрази да купим производи по хундрендс или хиљада, молим вас пошаљите нам поруку за посебне цијене и купи је сада много.

Повратне информације: Ако сте задовољни са производом, молим вас, оставите нас позитивних повратних информација. Ово ће помоћи нас пружања боље услуге, као и да понуди више производа на продају. Када проверавате време доставе и испоруке цена сматрају да пошаљемо наређења од Лима, Перу. Ако постоји било какав проблем са наруџбину, пошаљите нам поруку и Решићемо га. Хвала ти.
Рецензије

Ваша емаил адреса:

Питање: