#1473
Бронзана статуа буда, будизам-7 цм фигура скулптуре, уметности и заната тибета
Цена 1 963.15 Дин.
Категорија
Статуе
Статус
Активан
Начин плаћања
  • Паипал
  • МонеиГрам
  • Банк Вире
цена испоруке
  • SR схиппинг цена: 673.08 Дин.
  • Међународна шпедиција цена: 673.08 Дин.
рок испоруке
15-30 дана са важећим он-лине праћење
враћа
враћа се доносе
заштита купца
гаранција за добијање налога или повраћај новца
Информације о продавцу

Солд би zanati

Члан од: 23.04.2015


Погледајте више ставки из овог продавца

Више о итем
Бронзана статуа Буда, висина 7 цм

Време испоруке: ми ћемо брод Ваш налог из Лхасы, Тибет, након 1-2 радних дана након пријема уплате. Оквирно време када сте добили Ваш налог 15-20 дана. Праћење кроз УСПС примени за САД. Можда постоји неки кашњења због ваздушном поштом, али у принципу ови кашњења не дешава често. Поштанска усвојен, тако да ако не добијете свој налог у 1 месец, ми ћемо учинити званичну жалбу у пошти. Рок ће бити 55 дана.

Експрес-опција испоруке: такође нудимо екпресс схиппинг са ЕМС. Користећи ову опцију, моћи ћете да добијете ваш налог у року од 5-10 дана 7-15 дана у САД и широм света. Ступите у контакт са нама, да вам дају especific експрес испорука цена по тачан број производа наручите са нама.

Попусти за комбинацију налога: ако купите 2 или више парцела, постоји испорука попуст од 3 УСД за сваки додатни партија, који купујете. Посетите нашу продавницу у глобусе понуде, да се види много других производа које нудимо. Ми смо на велико. Ако тражите да купите производе по hundrends или хиљаде, молимо вас, пошаљите нам поруку на посебној цени и "сада могу купити&амп;куот; може много.

Феедбацк: ако сте задовољни са производом, молимо вас оставите нас позитивне повратне информације. То ће нам помоћи да се повећа ниво услуге и понудити више производа за продају. Ако имате било каквих проблема са Вашег налога, молимо вас, пошаљите нам поруку и ми ћемо решити. Хвала.
Рецензије

Ваша емаил адреса:

Питање: